Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

beurs8Inspirerende stands, een uitgebreid en divers programma met twee symposia, presentaties én verschillende workshops maken de 2014-editie van de Beurs Domotica & Slim Wonen weer veelbelovend! Beursorganisator Smart Homes brengt in het Eindhovense Evoluon domotica tot leven met het thema Smart Homes Experience: zien, horen, voelen en ervaren wat techniek in de woonomgeving kan betekenen. Zowel in bestaande als nieuw te ontwikkelen woonomgevingen liggen de kansen voor het oprapen, voor de opdrachtgever en gebruiker, maar ook voor aanbieders. ICT en domotica kunnen dé oplossing bieden.

Tijdens de negende editie van de beurs Domotica & Slim Wonen staat beleving centraal. Slimme technologische toepassingen en diensten spelen een steeds prominentere rol in de woon- leef en zorgomgeving. Smart Homes laat de bezoeker optimaal ervaring opdoen. Juist de beleving is voor de bezoeker van toegevoegde waarde, dit is immers minstens zo belangrijk als de techniek daarachter.

Naast de organisator zelf, delen ook samenwerkingspartners hun kennis in workshops en lezingen. Aandachtsgebieden als communicatie, veiligheid, AV, telewerken, zorg, energiemanagement, het komt allemaal aan bod. Maak kennis met verschillende visies, inzichten, ontwikkelingen, concrete oplossingen en/of technieken. Zo levert een bezoek aan de beurs niet alleen kennis, maar ook inspiratie op!

Omdat beleving centraal staat tijdens de negende editie van de Beurs Domotica & Slim Wonen, daagt Smart Homes standhouders uit hun stand zo inspirerend mogelijk in te richten. Daarom reikt de organisator dit jaar voor de tweede keer de Inspiration Award uit aan de meest inspirerende stand die de bezoeker domotica optimaal laat ervaren. Ook dit jaar maken standhouders weer kans op de inmiddels fel begeerde Smart Homes Award. Een vakkundige jury beoordeelt projecten en zal de eerste beursdag om 15.00 uur in de koepel op de begane grond bekend maken wie er met de Award van door gaat.

Voor meer informatie: www.beursdomoticaenslimwonen.nl en www.smart-homes.nl