Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

sokjesVorige week heeft u al gezien dat onze Karel er vaak niet met zijn hoofd bij zit. Dat trappetje had hij natuurlijk door alle hectiek totaal over het hoofd gezien. Maar deze week had Karel het wat rustiger, hij kon eindelijk eens de tijd voor zijn klus nemen. Mooi renovatiewerk bij een klant. Die wilde een paar nieuwe radiatoren.

Als vakman is dat natuurlijk een koud kunstje voor hem. Dat Karel ook parttime binnenhuisarchitect is had hij de klant nog niet verteld. Terwijl hij de radiatoren vakkundig ophangt, valt zijn oog op de mooie donkere vloer in het huis. Dat is toch zonde om zo´n afschuwelijke rvs-buis als aansluiting op de radiator te monteren, bij zo´n donkere vloer. “Dat kleurenconcept is gewoon not-done voor ons ‘binnen-huis-designende-cv-monteurs”, dacht Karel! Maar waarom gaan voor een simpele kopere buis als je met een materialendoos vol sokken een veel speelser effect kan bereiken.

Aan dit messing designstatement kan Jan des Bouvries nog een puntje zuigen. Philipe Starck zal Karel wel snel bellen om een nieuw kranenconcept te bespreken!