Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 96 seconden

Elke installateur heeft zijn eigen idee van hoe het perfecte warmtepompsysteem eruit zou moeten zien. Groot voorraadvat, klein voorraadvat, zonder buffer, met buffer, met welk vermogen.  WOLF introduceert daarom de complete warmtepompcentra CHC. Deze centra combineren flexibiliteit en modulair ontwerp tot complete systemen – altijd in overeenstemming met de eisen, behoeften en wensen van de installateur en eindgebruiker.

De complete systemen besparen niet alleen tijd tijdens de planning en onderdelenkeuze, maar ook tijdens de montage door o.a. de prefab leidingen in  de compacte binnen-unit. Door het modulaire ontwerp is de montage bijzonder gemakkelijk en kan de complete binnen-unit worden opgesteld op een oppervlakte van minder dan 0,6 m2. De montage van het complete pakket met alle componenten en leidingen inclusief isolatie blijkt bijzonder snel en eenvoudig te zijn dankzij plugverbindingen.

WOLF CHC Split/200 en CHC Split/300 zijn als warmtepompcentrum vooraf geconfigureerd voor een compleet zorgeloze oplossing voor eengezinswoningen. Er zijn in totaal 25 verschillende varianten beschikbaar voor de klant. De basis is altijd de WOLF Split lucht/water warmtepomp BWL-1S, te selecteren in vijf verschillende groottes (BWL-1S-05, 07, 10, 14, 16). De CHC Split/200 is bij uitstek geschikt voor een eengezinshuis. De geïntegreerde warmwatertank van 180 l past perfect voor een gezin met 4 personen. Optioneel kan de apparatuur worden geselecteerd met een 35 liter serie buffertank inclusief overstortventiel. WOLF heeft de CHC Split/300 ontwikkeld voor het verhoogde watercomfort of voor gebruik bij een groter huishouden. In plaats van het 180-liter-model is hier een 280 liter warmwatervoorraadvat geïntegreerd. Afhankelijk van de vereisten kan de CHC Split/300 worden besteld met een geïntegreerde buffertank van 50 liter inclusief overstortventiel, alternatief zonder geïntegreerde buffer. Het buffervat kan in serie of parallel geschakeld worden. De bedieningsmodule BM-2, een 24l-expansievat en de bijbehorende verbindingssets worden altijd opgenomen in de CHC-warmtepompcentra.

Met het WOLF CWL-T-300 huisventilatiesysteem kan het uitgebreide warmtepompcentrum worden gecomplementeerd tot  een complete woonhuistechniekcentrale met minimale ruimtevereisten.

https://nl.wolf.eu/portaalvoorprofessionals/producten/warmtepompen/warmtepompcentrum/