Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 39 seconden

CAG Asset Management Nederland gaat vanaf 1 december 2013 Rijksgebouwendienst adviseren op het gebied van Legionella-preventie. De werkzaamheden hebben zowel betrekking op drinkwater-installaties als op proceswaterinstallaties. Het werkgebied betreft onder meer alle prioritaire (hoogrisico) gebouwen die Rijksgebouwendienst in beheer heeft, zoals gevangenissen, jeugdinrichtingen en TBS klinieken.

Daarnaast betreft het ook alle niet-prioritaire gebouwen met proceswaterinstallaties, zoals gebouwen met koeltorens, beregeningsinstallaties, fonteinen en luchtbevochtigers. CAG zal Rijksgebouwendienst tevens adviseren bij Legionella-overschrijdingen, calamiteiten en bij het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van beheersplannen.

 

CAG Asset Management Nederland richt zich al meer dan 20 jaar op integrale gebouwveiligheid, met focus op het gebied van drinkwater en binnenmilieu. CAG zorgt ervoor dat gebouwgebruikers kunnen wonen en werken in een Gezond Gebouw en gebouweigenaren en beheerders kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Voor meer informatie: tel. 088-8001500.