Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 90 seconden

Building Holland 2015De integrale opzet en het vernieuwende co-making concept vormden kernpijlers van de eerste editie van Building Holland in 2014. Met het thema ‘(Re) Building The Future’ wordt van 31 maart tot en met 2 april 2015 de tweede editie georganiseerd in Amsterdam RAI.

Building Holland brengt ook in 2015 alle schakels in de bouw en vastgoed samen. Deelnemers doen tijdens het event inspiratie op, delen kennis en maken gebruik van uitgebreide netwerkmogelijkheden. Een inhoudelijk programma met topsprekers, een toonaangevend netwerk van participanten en all-in catering zorgen ervoor dat deelnemers afkomstig uit de gehele vastgoed en bouw op hun wenken worden bediend.

De toekomst van de bouw- en vastgoedsector staat centraal tijdens het integrale event in de RAI. In aanloop naar de 2015-editie is Building Holland dan ook op zoek naar bedrijven en organisaties die werk willen maken van de toekomst van hun sector. Beursmanager Nynke Lipsius van organisator Amsterdam RAI: “De wereld van morgen is anders, wat je rol in de bouwkolom ook is. Keuzes worden steeds vaker gemaakt door de eindgebruiker en op basis van kwaliteit. Dat is de reden waarom Building Holland een sterke inhoudelijke boodschap koppelt aan ketenintegratie. We laten daarom vooral concepten en toepassingen zien, in plaats van slechts producten te tonen.”

Wietse Walinga, directeur van medeorganisator Duurzaam Gebouwd vult aan: “De tijd is voor professionals uit de brede bouwkolom aangebroken om hun omschakeling van denken te vervolmaken en de sector verder de nieuwe tijd in te loodsen. Vanuit het thema ‘(Re) Building The Future’ laten we in 2015 conceptgebouwen zien, waarin de eindklant of opdrachtgever de producten toegepast ziet. Met een maximum van 120 deelnemende partijen en een verdubbeling van het aantal bezoekers van 2014, geeft Building Holland dit integrale concept verder vorm.”

Building Holland 2015 wordt van 31 maart tot en met 2 april gehouden in Amsterdam RAI.

Voor meer informatie: www.buildingholland.nl