Brugman paneelradiatoren zullen binnenkort ook leverbaar zijn via Technische Unie. De afgelopen jaren werden de radiatoren via één groothandel gedistribueerd, maar door de verdere groei en toenemende vraag, is besloten deze nu ook via Technische Unie op de markt te verdelen.

De officiële start van de samenwerking tussen Brugman en Technische Unie is 1 januari 2019. Voor die tijd zijn de voorraden Brugman paneelradiatoren binnen Technische Unie op het gewenste niveau gebracht en zijn de administratieve processen hierop verder afgestemd.

Het assortiment Brugman paneelradiatoren omvat radiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving. Tot het assortiment behoren de collecties Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de paneelradiatoren uit de E-collectie voor bijna-energieneutrale woningen en passiefhuizen. De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten. De radiatoren worden met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar geleverd. Standaard worden montagebeugels meegeleverd.

Brugman (voornamelijk actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen) maakt deel uit van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen. Vasco is producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en badkamerradiatoren.