Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

PresTop_Domotics_8Op 16 en 17 november vindt in Eindhoven de beurs Domotica & Slim Wonen plaats. Het Evoluon zal gevuld zijn met slimme gadgets, automatisch bewegende deuren of gordijnen en mensen die met smartphones in de weer zijn. Maar nog voordat de beursvloer opent is er op woensdag 16 november het congres Beyond Big Data: Via domotica naar IoT & Big Data. Voor alles bestaat tegenwoordig een app, klakkeloos worden ze gedownload. Maar wat gebeurt er met de data, wie leest de voorwaarden nu écht goed, wat is de prijs die je er voor betaalt en hoe ga je als bedrijf met dit alles om?

De vorige editie nam Smart Homes als beursorganisator het voortouw met de realisatie van de Smart Avenue: Een slimme straat waar technologie en oplossingen samen kwamen. Dit jaar wordt geen straat aangelegd, maar zijn er verschillende ruimten, verdeeld over de ringen van het Evoluon, waarin bezoekers domotica beleven.

De Beurs Domotica & Slim Wonen is het jaarlijks trefpunt voor slimme technologische toepassingen en diensten voor de woon-, leef en zorgomgeving. De beurs toont domotica-producten en -diensten op het gebied van communicatie, zorg en alarmering, veiligheid, entertainment en AV, verwarmen en koelen, telemedicine en infrastructuur. Aan ruim honderd exposanten biedt Smart Homes een podium om hun specialistische kennis te delen.

De Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen is op woensdag 16 november open van 12.00 tot 19.00 uur en op donderdag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur.

[related_post themes=”text”]