Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 94 seconden

feenstraFeenstra heeft gekozen voor eConnect Today om de communicatie met en tussen de 1.300 medewerkers te verbeteren. Het nieuwe social intranet vormt voor dit installatiebedrijf de basis van de moderne werkplek, zowel voor de medewerkers op kantoor als in de buitendienst. Met ruim 750 monteurs in de buitendienst en 18 locaties in Nederland acht Feenstra het essentieel om informatie vanaf één centrale omgeving op elk moment beschikbaar te stellen. Het bedrijf miste in haar communicatiestructuur de mogelijkheid om gepersonaliseerd nieuws aan te bieden en de interactie aan te gaan met medewerkers. Vooral voor de medewerkers in de buitendienst was het lastig om belangrijke informatie te raadplegen.

Jeroen Bakker, Communicatieadviseur van Feenstra: “Feenstra heeft voor ETTU en eConnect Today gekozen omdat wij niet alleen op zoek zijn naar een partner die de technische ontwikkeling en realisatie op zich neemt, maar ook meedenkt en investeert in het succes van onze moderne werkplek. ETTU levert met eConnect Today een bewezen social intranet oplossing in Office 365 die perfect aan onze wensen en eisen voldoet.”

Met eConnect Today en de additionele nieuws app kan de buitendienst overal het nieuws en belangrijke documenten op de iPad raadplegen. Daarnaast blijven de medewerkers op kantoor op de hoogte van het laatste organisatienieuws via de portal of direct via de nieuwsapp op hun iPhone, Android of Windows Phone.

“Wij werken er naar toe dat eConnect Today de beginpagina is voor alle medewerkers waar vanuit zij taken en werkzaamheden initiëren. Middels de integratie in Office 365 kan dat heel gemakkelijk. Via twee klikken zit je in je e-mail, OneDrive of een andere (Microsoft) applicatie. Daardoor is het een integraal onderdeel van de werkplekomgeving,” aldus Jeroen Bakker.

eConnect Today beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega’s, mobiele ontsluiting en is volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer.

[related_post themes=”text”]