Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Stabiplan heeft de Platinum Club Award van Autodesk gewonnen. Stabiplan is de Nederlandse BIM-specialist en verkoper van Autodesk producten. De award is uitgereikt tijdens de jaarlijkse Autodesk One Team Conference. Stabiplan is de winnaar van de Benelux in de categorie ‘Top partner in new billings EUR growth’, wat betekent dat zij de beste resultaten heeft behaald op het gebied van verkoop. Hiermee toont Stabiplan een waardevolle partner van Autodesk te zijn.

Ruud Kats, commercieel directeur van Stabiplan, is blij met de prijs. “We zijn vereerd dat we deze award hebben ontvangen en ik bedank elke klant voor het vertrouwen in Stabiplan en ik bedank elke medewerker voor zijn inzet voor Stabiplan. Als marktleider lopen we voorop wat betreft de ontwikkelingen in BIM voor de installatietechniek. De Autodesk platformen Revit en AutoCAD zijn de beste manier om snel BIM LIVE te gaan en zo als installatiebranche het verschil te maken.”

Via MEPcontent.eu, een online, gratis platform, kunnen gebruikers van Revit en AutoCAD up-to-date grafische en parametrische productinformatie vinden die direct in elk BIM proces gebruikt kan worden. Artikelgegevens van meer dan 240 fabrikanten staan op MEPcontent.eu, waardoor MEP-engineers de gewenste producten kunnen vinden en plaatsen in hun (3D) tekening. Alle producten die nieuw op MEPcontent komen, voldoen aan de European MEPcontent Standard. Deze standaard garandeert kwalitatief hoogwaardige en uniforme content voor de installatiesector in Europa.

Voor meer informatie: www.stabiplan.nl