Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 93 seconden

Vanaf heden is ArchiCAD STAR(T) Edition 2015 verkrijgbaar bij Kubus. ArchiCAD STAR(T) Edition is volledige BIM software die voor veel bedrijven een passende oplossing biedt voor alle ontwerp- en tekenwerkzaamheden. De software sluit aan op Nederlandse en Vlaamse werkmethodieken.

ArchiCAD STAR(T) Edition bevat alle mogelijkheden om te documenteren en te modelleren. Geavanceerde tools zoals de Morph tool, Shell tool en intelligente bouwmaterialen vormen een uitstekende basis.

De nieuwe versie kent in navolging van ArchiCAD 18 uitgebreide Mark-Up functies, uitgebreide PDF functies en het Multi Element Editing. Daarnaast bevat de nieuwe versie een volledig vernieuwde kozijnenbibliotheek met ontelbaar veel opties voor het genereren van kozijnen. De nieuwe opties hebben onder andere betrekking op vorm, uiterlijk, toevoegingen en aansluitingen. Ook de laatste mogelijkheden in IFC zijn toegepast in ArchiCAD STAR(T)Edition 2015. IFC data kan eenvoudig worden beheerd met opties voor labelen en filteren voordat een IFC export plaatsvindt.

“De ArchiCAD STAR(T)Edition biedt een fantastische uitkomst voor bedrijven die onderdeel willen zijn van het BIMproces. Zij kunnen toch aan de slag met een volwaardig BIMpakket en hebben beschikking tot alle tools die nodig zijn voor de samenwerking met andere partijen”, aldus Denise Bos, ArchiCAD productmanager bij Kubus. “De IFC export is gecertificeerd voor IFC 2*3 en biedt standaarden voor COBie, Facility Management en Coordination View. De BCF manager maakt dit plaatje compleet.”

Voor bedrijven die met grotere projecten en projectteams aan de slag gaan, en voor wie een BIM server van belang wordt, biedt Kubus een aantrekkelijke doorgroeimogelijkheid naar de volledige ArchiCAD versie met nóg completer BIM.

Speciaal voor de STAR(T) Edition heeft Kubus een StartersModule ontwikkeld die, als aanvulling op de zeer uitgebreide bibliotheek, extra objecten biedt voor ontwerp, detaillering, uitvoering en installatie. De StartersModule biedt gebruikers van STAR(T) Edition alle benodigde hulpmiddelen om projecten efficiënter uit te voeren.

Voor meer informatie: www.kubusinfo.nl/startedition