Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 94 seconden

0169021A,-Rolux-beugel-80-PPMet de Rolux beugel 80 PP van Ubbink is beugelen een ‘makkie’! Dankzij de bevestigingsmogelijkheid aan de zijkant kunt u het hele rookgasafvoer- en luchttoevoersysteem positioneren, dan gemakkelijk aftekenen en vervolgens eenvoudig boren en bevestigen. Dus geen gepruts meer achter de leidingen om af te tekenen en maar gokken op de juiste hoogte. De Rolux beugel staat garant voor een snelle en nette montage!

Veilige installatie

De installateur van rookgasafvoermateriaal draagt een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. De Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer, verenigd in de Rogafa waartoe ook Ubbink behoort, werken graag mee aan veiligheid. Dit heeft geleid tot een duidelijk en uniform advies ‘altijd beugelen om de mof bij rookgasafvoer’.

Eenvoud en gemak

Als specialist in kunststof rookgasafvoermateriaal heeft Ubbink daarom voor u de Rolux beugel 80 PP ontwikkeld. Deze beugel onderscheidt zich doordat je er ook achteraf mee kunt beugelen, door de bevestigingsmogelijkheid aan de zijkant. De eenvoudige montage vertaalt zich in een enorme tijdwinst en gemak. Geen gepruts meer om het hoekje, maar zien wat je doet!

Verkrijgbaarheid

De Rolux beugel 80 PP is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, zowel per stuk verpakt als in bulkverpakking.

Voordelen van de Rolux beugel 80 PP

• eenvoudige montage
• dus geen gepruts om het hoekje
• ook achteraf te plaatsen
• hoogwaardig kunststof
• verkrijgbaar in wit en zwart
• tijdwinst en gemak

Installatievoorschriften

Om het voor u nog eenvoudiger te maken, heeft Ubbink heldere installatievoorschriften opgesteld:

• Rolux enkelwandige PP rookgasafvoer
• Rolux enkelwandige luchttoevoer
• Rolux enkelwandige rookgasafvoer/luchttoevoer in de schacht

U kunt deze gratis downloaden via www.kunststofinstalleren.nl.

 Productadvies op maat

Heeft u vragen over de Rolux beugel 80 PP of zoekt u een product voor een specifieke toepassing? Voor directe telefonische ondersteuning belt u de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl.

De specialisten van Ubbink denken graag met u mee!

 Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!