Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 103 seconden

bifipro-hollandwater-01Holland Water, specialist op het gebied van koper- en zilverionisatie, weet zich het komende jaar gesteund door het Oranje Handelsmissiefonds. Het bedrijf krijgt ondersteuning bij het realiseren van zijn internationale ambities. Holland Water brengt een systeem op de markt om de ontwikkeling van biofilm tegen te gaan en Legionella te bestrijden Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Leo de Zeeuw van Holland Water nam de prijs behorende bij de ondersteuning woensdagmiddag in ontvangst op een feestelijke bijeenkomst op Schiphol. “Het is een grote eer om deze stimuleringsprijs te mogen ontvangen in een heel groot deelnemersveld”, aldus De Zeeuw. “De initiatiefnemers van deze prijs weten waar ze het over hebben als het gaat om handelsbevordering. Van die kennis maken we het komend jaar graag gebruik bij het uitrollen van onze internationale ambities.”

Het Bifipro®-systeem van Holland Water om de ontwikkeling van biofilm tegen te gaan en Legionella te bestrijden, wordt inmiddels al op meer dan 350 locaties in Nederland, België, Italië en het Midden-Oosten ingezet. Maar de ambities reiken verder. Afgelopen weekend nog sloot het bedrijf in Cannes een samenwerkingsverband met het Franse Octo Marine. Dit is één van de leidende bedrijven in waterbehandelingssystemen in de maritieme sector. De systemen van Octo Marine worden wereldwijd verkocht en vooral toegepast in (luxere) jachten. De twee bedrijven brengen samen de Bifipro Marine® op de markt.

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen.

Het Oranje Handelsmissiefonds steunt jaarlijks tien bedrijven. Het fonds denkt gericht met de ondernemers mee om de stap over de grens succesvol te laten verlopen en opent deuren die anders gesloten blijven. Het biedt praktische steun, deelt kennis over de lokale markt  met gebruikmaking van het grote netwerk van de initiatiefnemers.

[related_post themes=”text”]