Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

V&B ISH 2015Van 10 tot en met 14 maart vindt in Frankfurt de ISH plaats: de grootste en meest toonaangevende beurs van Europa op het gebied van installatie, sanitair en verwarming. In de Festhalle (hal 2.0) presenteert Villeroy & Boch haar nieuwste badkamerproducten en concepten. Ze nodigen u van harte uit de stand A01 te bezoeken. Wat kunt u tijdens de ISH zien en verwachten?

Eén van de hoogtepunten van de ISH is de nieuwe comfort badkamercollectie Vivia van Villeroy & Boch. Vivia is een collectie waar kwaliteit en design met elkaar is gecombineerd en heeft daarmee toegevoegde waarde in de badkamer. Een aantal functionele details zoals de ergonomische vormen, slimme opbergruimtes en extra beweegruimte bij de wastafels en douche maakt Vivia een geschikte badkamer voor alle leeftijdsfasen. Tot slot is het mogelijk om wellness componenten zoals een sauna toe te voegen wat het comfort van deze collectie compleet maakt.

Villeroy & Boch introduceert een grote selectie aan verschillende doucheoplossingen in de materialen acryl en Quaryl®. Er is voor iedere smaak en ruimte wat wils door het brede scala aan vormen, maten en installatiemogelijkheden.

Met nieuwe kleuren en producten voor de succesvolle badkamercollecties Legato, Subway 2.0. en Architectura bewijst Villeroy & Boch haar hoge standaard in termen van badkamerdesign en stijl.

Bent u niet in de gelegenheid om de ISH in Frankfurt te bezoeken? Kom dan naar de ISH noviteitenshow in Nieuwegein van 20 tot en met 22 april en bezoek Villeroy & Boch op stand 5 en 6.

Voor meer informatie: www.villeroy-boch.nl