Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 94 seconden

luca meubelNaast de private labels Luca Sanitair en Luca Wood brengt Luca Sanitair een eigen label op de markt, genaamd ‘Luca Bagno’. De serie Luca Bagno bestaat uit verschillende meubels van Hi-Macs, een nieuw soort Solid Surface materiaal. Luca Sanitair heeft met Hi-Macs een nieuw materiaal in het assortiment waar veel maatwerk meubels mee te maken zijn in verschillende combinaties. Hi-Macs is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen.
Hi-Macs kan net zoals hout worden gezaagd, gefreesd en geboord.

Verschillende bakken kunnen in een blad naadloos worden verlijmd door middel van de speciale Hi-Macs lijmen. Alles wordt vanuit een aantal standaard platen gemaakt met standaard afmetingen van de kleur Alpine White. Het vervormen van het materiaal gaat door verhitting van gewone werktuigen van een houtbewerker. Door de grote vormflexibiliteit zijn verschillende rondingen makkelijk mogelijk. Deze worden vervormd op 160 graden en in verschillende mallen gelegd waarna het materiaal 24 uur moet rusten om de juiste vorm te behouden.
De nieuwe meubels kunnen aangevraagd worden in verschillende lengten, dikten en diepten. De wastafelbladen kunnen met of zonder laden. Ook is Luca Bagno te combineren met verschillende inbouwbakken en opzetwastafels. Alle Luva Solid Surface kommen zouden ingebouwd kunnen worden bij de Hi-Macs platen. Het materiaal is goed te combineren met Luca Wood om een nog meer natuurlijke uitstraling te krijgen, zeker de Hi-Macs wastafelbladen en de Luca Wood ladeblokken.
Luca Sanitair verkoopt een groot assortiment sanitair van de Italiaanse designmerken Bongio kranen, DAS radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa, Luca Bagno en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

[related_post themes=”text”]