Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

technisch-installatiebedrijf-otibUw bedrijf kan nu langer gebruik maken van verschillende regelingen van het sectorplan waarmee u kunt investeren in vaktalenten. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande medewerkers; jong of oud; ervaren of minder ervaren. Met instemming van het Agentschap SZW is de inschrijfperiode voor drie maatregelen uit dit plan verlengd tot en met 30 april 2017. Het gaat om de maatregelen 4, 12 en 13.  De verruiming van de inschrijfperiode tot en met 30 april 2017 betreft de volgende maatregelen:

-Maatregel 4: Begeleiding (leerling-)werknemers door 55-plussers

Als werkgever kunt u een loonkostensubsidie krijgen voor (leerling-)werknemer(s) die een BBL-opleiding volgen en die tijdens de opleiding begeleid worden door één of meerdere leerlingbegeleiders van 55 jaar of ouder.

-Maatregel 12: Instroomregeling BPV

Deze maatregel biedt werkgevers een loonkostensubsidie voor het in dienst nemen van nieuwe werknemers die een BBL opleiding gaan volgen.

-Maatregel 13: Opscholingsregeling BPV

Werkgevers kunnen in aanmerking komen voor een loonkostensubsidie voor medewerkers die een BBL-opleiding gaan volgen waarmee zij opgeschoold worden naar een hoger niveau. Dit kan voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers.

Meer informatie over het sectorplan en de individuele maatregelen vindt u hier

[related_post themes=”text”]