Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 120 seconden

DF_VenticelloWe staan minimaal twee keer per dag voor de wastafel. Ooit wel eens bij stil gestaan hoe die er uit ziet en wat de wastafel kan doen voor de uitstraling van de badkamer? Er zijn zoveel verschillende wastafels; rond of vierkant, opbouw of inbouw, kleur of wit, strak of juist romantisch, een enkele of een dubbele bak. Villeroy & Boch geeft een overzicht van de mogelijkheden op  www.villeroy-boch.com

Als er genoeg ruimte is, dan geeft Villeroy & Boch de voorkeur aan twee wastafels; heerlijk; ieder z’n eigen domein. In de serie Architectura kan de consument kiezen uit drie vormen: cirkel, ovaal of rechthoek. De keuze wordt nog groter, want de Architectura wastafels kunnen als opzetwaskom geplaatst worden, maar kunnen ook helemaal of half ingebouwd worden.

Op zoek naar een elegante wastafel, maar mag deze wel lekker opvallend zijn? De Memento collectie heeft prachtige decors zoals de New Glory, die in zwart, licht en donkergrijs beschikbaar is. Met deze extravagante rechthoekige wastafels geeft men heel eenvoudig een mooi accent aan de badkamer.

De Loop & Friends serie biedt de originele ronde waskom in een modern jasje. Naast witte varianten is de waskom ook in allerlei bijzondere kleuren en dessins beschikbaar. Zoals Farmhouse, een landelijk blauw dessin wat prachtig matcht met houten badkamermeubelen. De nieuwe trendkleur is Timber, een matte aarde tint.

De collectie Joyce biedt wastafels met net iets meer. De wastafels hebben namelijk hun eigen gekleurde ‘apps’ waarmee de klant zijn badkamer kan personaliseren. Zet een bloem in het vaasje of doe er geursticks in. Alle opbergbakjes passen perfect op elkaar. Zo creëert men heel gemakkelijk extra bergruimte. Een magneet zorgt ervoor dat de apps op hun plaats blijven staan. De apps zijn er in veel verschillende kleuren en er zijn zelfs gekleurde afvoerplugs verkrijgbaar.

De wastafels uit de nieuwste collectie Venticello (foto) hebben een fijne keramieke rand van slechts 1,8 cm en creëren daarmee een lichte en elegante look. De diepte van de wastafels garandeert het gebruikersgemak en de functionaliteit. Enkele wastafels in de collectie hebben ook nog eens extra afzetruimte naast de kom, zodat je naast een tandenborstel ook zeep of parfum kwijt kunt. Een prima combinatie dus.

Wie voor 07-12-2014 zijn droombadkamer ontwerpt in de badkamerplanner van Villeroy & Boch, maakt kans op sanitair naar keuze van Villeroy & Boch.

Aan de slag op: http://www.villeroy-boch.nl/badkamerplanner.html