Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Vanaf januari 2014 heeft Technisch Handelsbureau Rensa BV de zonnestroomsystemen van Oskomera Solar Power Solutions opgenomen in haar assortiment. Hiermee biedt Rensa de W-installateur een nog beter programma op het gebied van duurzame-energieopwekkers. Door maatwerkpakketten aan te bieden, speelt Rensa optimaal in op de behoefte van de installateur.

 

“De keuze voor Oskomera Solar lag voor de hand omdat zij dé specialist zijn op het gebied van zonnestroom systemen in Nederland. Dat past goed bij onze filosofie”, aldus Jurgen Immink, hoofd categoriemanagement bij Rensa (links op de foto). “De fijnmazige distributie en technische ondersteuning die Rensa de W-installateur bij onze producten biedt, maakt hen voor ons de juiste partner om een verdere groei op de Nederlandse markt te realiseren”, voegt Robert-Paul Evers, accountmanager groothandel bij Oskomera Solar, eraan toe (rechts). De zonnestroom systemen van Oskomera zijn per direct uit voorraad te bestellen bij Rensa.

 

Oskomera Solar is de grootste leverancier van zonnestroomproducten in Nederland. Ze biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van zonnestroom systemen. De producten van Oskomera worden toegepast van Amsterdam Arena tot eengezinswoningen.

Voor meer informatie: www.rensa.nl