Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 70 seconden

Fabriek-ClivetAirview Luchtbehandeling is vanaf 21 april 2015 de exclusief importeur van Clivet voor Nederland. De volledige range van Clivet apparatuur zal per direct door Airview vertegenwoordigd worden, waarbij ook de kennis en ervaring op het gebied van service & after sales, dankzij de overname van een deel van de serviceafdeling, gegarandeerd is.

Clivet is een van de grootste Europese fabrikanten van HVAC-apparatuur, met de volledige productie gecentraliseerd in de Italiaanse plaats Feltre, nabij Venetië. Na ruim 15 jaar met een eigen Nederlandse vestiging actief te zijn geweest, heeft Clivet besloten het importeurschap aan Airview over te dragen om de positie op de Nederlandse markt verder uit te bouwen.

Naast koudwatermachines en warmtepompen produceert Clivet een uitgebreide range van luchtbehandelingsapparatuur (luchtbehandelingskasten, rooftopunits en warmteterugwinning), commerciële airconditioners (watergekoeld, industrieel en close control) en residentiële warmtepompen. Energiezuinige oplossingen en moderne technieken staan centraal in het continue onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Clivet.

Dankzij het nieuwe importeurschap kan Airview het reeds brede leveringsprogramma verder uitbreiden met nieuwe producten zoals de Zephir luchtbehandelingsunit voor scholen, de Versatemp water/lucht warmtepompen voor winkelcentra en een uitgebreide range warmtepompen voor toepassing in de particuliere woningmarkt. Daarnaast wordt het leveringsprogramma uitgebreid met nieuwe technieken zoals inverter gedreven koudwatermachines, warmtepompen en rooftopunits, vrije koeling en vierpijpssystemen voor gelijktijdig koelen én verwarmen.

Buiten het nieuwe importeurschap blijft ook de productlevering en de hoogwaardige service & aftersales voor de andere door Airview vertegenwoordigde fabrikanten gegarandeerd.