Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Accountants en administratiekantoren die gebruikmaken van het Informer boekhoudprogramma, kunnen sinds kort een gratis account van het InformerOnline factuurprogramma aan hun klanten weggeven. Dit is een initiatief van software ontwikkelaar Informer Software, om de digitale samenwerking tussen klanten en accountants te stimuleren.

Met het zogenoemde InformerOnline Portal, wordt een geautomatiseerde koppeling gemaakt tussen de software van de accountant en het InformerOnline factuurprogramma van de klant. Hierdoor kunnen gegevens digitaal met elkaar worden uitgewisseld en is geen fysieke overdracht van documenten meer nodig.

 

Volgens Informer Software directeur Remco Frühauf valt er nog veel winst te behalen uit zo’n digitale samenwerking. “Veel administraties van klanten worden nog steeds in papiervorm overgedragen. Vlak voor de belastingaangiftes krijgen accountants hierdoor te maken met de welbekende piekmomenten waarin veel informatie in een korte tijd moet worden verwerkt. Door een geautomatiseerde koppeling worden de benodigde gegevens op een natuurlijke manier gespreid aangeleverd, waardoor bij een goede implementatie piekmomenten tot het verleden behoren”.

Voor meer informatie: http://www.informer.nl/koppelen-informeronline/