Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Per 1 mei 2014 gaat Rucon Systemair verder onder de naam Systemair B.V. Het assortiment blijft ongewijzigd. Systemair is fabrikant en leverancier van een compleet programma aan toonaangevende ventilatietechniek. Naast het merk Systemair blijft het bedrijf merken van andere topfabrikanten voeren, waaronder Nicotra Gebhardt en Ferrari Ventilatori. Net als voorheen.

 

Sinds augustus 2010 maakt Rucon Ventilatoren onderdeel uit van Systemair. Op de Nederlandse markt is het bedrijf verder gegaan onder de naam Rucon Systemair B.V. Deze integratie is dusdanig voorspoedig verlopen dat er besloten is om per 1 mei 2014 door te gaan onder de naam Systemair B.V.

Voor het overige zijn er geen veranderingen. Systemair blijft hetzelfde brede totaalassortiment leveren in ventilatoren, compacte wtw-units, modulaire luchtbehandelingskasten, luchtverdelingsproducten en brandbeveiliging. Naast het merk Systemair blijft het bedrijf merken van andere topfabrikanten voeren, waaronder Nicotra Gebhardt en Ferrari Ventilatori, net als voorheen. Daarmee wordt een betrouwbare invulling geboden voor de utiliteitsbouw, industrie, woningbouw, infra en parkeergarages.

Voor meer informatie: www.systemair.nl