Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

Biddle IndAC2 ambientHet Biddle industrie-luchtgordijn, model IndAC2 ambient, garandeert een optimale klimaatscheiding in de deuropening, zorgt voor een constante temperatuur in het vrieshuis en reduceert daarnaast het energiegebruik. De onverwarmde IndAC2 is zeer geschikt voor toepassing boven de deuropening tussen een (on)geconditioneerde voorhal of laadruimte en het vrieshuis. Het luchtgordijn werkt uitstekend in combinatie met een snelloopdeur en voorkomt mist- en ijsvorming. Zodra de deur open gaat, creëert de ambient IndAC2 een klimaatscheiding. De IndAC2 wordt in de voorhal boven de deuropening geïnstalleerd. De aangezogen lucht uit de voorhal wordt in een laminaire luchtstroom met een lage uitblaassnelheid tot op de grond uitgeblazen om de twee ruimtes optimaal van elkaar te scheiden. Daarnaast wordt het energieverlies sterk gereduceerd, omdat het koelsysteem van het vrieshuis minder hard hoeft te werken om de ruimte op temperatuur te houden.

Door de optimale klimaatscheiding die de IndAC2 ambient realiseert, wordt de vochtuitwisseling in de deuropening tussen de twee ruimtes aanzienlijk beperkt. Hierdoor is de mist- en ijsvorming minimaal. Dit betekent een vrije en veilige toegang naar het vrieshuis en minder onderhoud om het ijsvrij te houden. De IndAC2 ambient maakt deel uit van de complete range van IndAC2 industrie-luchtgordijnen en is daarom standaard uitgerust met energiebesparende en hoogwaardige EC-ventilatoren. Deze ventilatoren hebben een traploze regeling, zodat elke gewenste ventilatorsnelheid mogelijk is. De IndAC2 is geschikt voor Modbus communicatie met een pc of een gebouwbeheersysteem. De IndAC2 is verkrijgbaar als standaard (ST) en maximale versie (MX). De IndAC2 ST is geschikt voor deurhoogtes van maximaal 6 meter en de MX voor deurhoogtes van maximaal 8 meter. Per project wordt het meest geschikte toestel geselecteerd.

Het ambient IndAC2 luchtgordijn is beschikbaar in twee kleurcombinaties: RAL5011/RAL9006 en in volledig RAL9006. Het industriële ontwerp van het luchtgordijn is opvallend en in lijn met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Voor meer informatie: www.biddle.nl