Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 161 seconden

Johnson Controls – Hitachi Airconditioning stellen hun airconditioningproducten en –technologieën tentoon op de gezamenlijke stand tijdens Mostra Convegno Expocomfort, de Global Comfort Technologie beurs in Milaan, Italië, die plaatsvindt van 15 tot 18 maart. Beide bedrijven maken van deze gelegenheid gebruik om de sterkte te presenteren van het gecombineerde productportfolio en de nieuwe oplossingen waarvan klanten kunnen genieten sinds de oprichting van de Johnson Controls – Hitachi Airconditioning joint venture in oktober 2015. Het gezamenlijke productportfolio omvat nu het meest uitgebreide HVAC-productaanbod van de industrie, gaande van de Hitachi ductless HVAC, de Hitachi en York koelmachines, tot de Metasys Controls, enzovoort. Enkele van onze voornaamste tentoongestelde producten zijn:

 1. Hitachi RASC VRF ductless toestel met centrifugale ventilatoren en 4-pijps cassette RCIM
  Het eerste verborgen VRF ‘outdoor’-toestel voor kantoren en winkels op de markt. Dit product is de ideale vervanger voor duizenden reeds geïnstalleerde toestellen in Europa en het nieuwe indoor Systemfree-toestel met unieke 4-pijps compacte minicassette met individuele jaloezieregeling.
 2. Hitachi Yutaki warmtepompen:
  Het nieuwe Yutaki lucht/water-warmtepompengamma voor de regeling van verwarming en sanitair warm water. Het Yutaki warmtepompengamma werd volledig opnieuw ontwikkeld en gerestyled. Ook werden enkele nieuwe toepassingen geïntegreerd die de installatietijd inkorten en het gebruiksgemak voor de eindgebruiker vereenvoudigen. Een andere innovatie is gerelateerd aan de Yutaki-M Monobloc, die nu is omkeerbaar is en zowel kan verwarmen als koelen.
 3. Residentiële Hitachi ‘Hi-Kumo’ en ‘Hi-Quote’ systemen
  Er worden 2 nieuwe systemen voorgesteld: het exclusieve ‘Hi- Kumo’ WiFi-systeem is geschikt voor het volledige RAC-gamma. ‘Hi- Quote’ is een revolutionaire app voor installateurs dat hen in staat stelt eenvoudig enkel- en meervoudige residentiële componenten, waaronder installatiematerialen, te selecteren en offertes op te maken. Hi-Quote beschikt over 3D-beelden en een klantendatabase, met gps-kaarten en een kalender om afspraken in te plannen.
 4. Metasys 8
  Nu met een update van de verschillende regelaars en applicaties, met speciale aandacht voor regelaars voor HVAC en koeling. Bezoekers kunnen kennis maken met de nieuwe interface van het topproduct Metasys 8. Dit gebouwbeheersysteem biedt klanten optimale controle en de meest eenvoudige toegang tot de gegevens van hun gebouw. Op basis van uitgebreid onderzoek naar de manier waarop facility teams hun werk doen en wat ze nodig hebben om doeltreffend te zijn, heeft Metasys de lat voor automatiseringssystemen van gebouwen aanzienlijk hoger gelegd. De nieuwe Metasys gebruikersinterface werkt zoals building operators dit doen: het maakt hun handelingen eenvoudiger en intuïtiever en verbetert zo de productiviteit van de gebruikers. De gebruikersinterface is apparaat-agnotisch waardoor het niet alleen geoptimaliseerd is voor computers, maar ook voor andere mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dit laat gebruikers toe om problemen snel te diagnosticeren en complexe taken sneller uit te voeren.
 5. YORK ® YCAE luchtgekoelde scroll koelmachine
  YCAE koelmachines zijn lichter en kleiner dan concurrerende modellen. Dankzij hun modulair ontwerp kunnen tot acht modules met verschillend vermogen aan elkaar gekoppeld worden, met een maximum van 800 kW. Dit verlaagt de installatiekosten en maximaliseert de bruikbare ruimte, waardoor de YORK ® YCAE serie geschikt is voor diverse behoeften van de klant.

Johnson Controls – Hitachi Air Conditioning op MCE
Bezoek voor extra informatie en demonstraties van 15 tot 18 maart de stand van Johnson Controls – Hitachi Air Conditioning op Mostra Convegno Expococomfort in hal 15, stand G35 K30.

Voor meer informatie: www.johnsoncontrols.com en www.jci-hitachi.com