Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

Villeroy & Boch - TitanCeramIndividuele smaak en behoeften spelen een steeds grotere rol bij de inrichting van onze badkamer. Het kiezen van de juiste kleuren en materialen is hierbij heel belangrijk. Geheel passend bij deze trend introduceert Villeroy & Boch een gekleurde wastafellijn van TitanCeram. Deze nieuwe Artis Color collectie is verkrijgbaar in vijftien prachtige kleuren en vier verschillende vormen. Van sober ingetogen tot intens en gedurfd: het creëren van uw persoonlijke badkamerbeleving was nog nooit zo gemakkelijk.
Het kleurenconcept voor de Artis Color collectie werd uitgewerkt door de Scandinavische ontwerpster Gesa Hansen (The Hansen Family). Hansen liet zich inspireren door de jaargetijden, de natuur en ‘la vie Parisienne’. Het resultaat is een eigentijds kleurenpalet met maar liefst vijftien verschillende tinten variërend van mintgroen tot mosterdgeel, poederroze en mistblauw. “Ingetogen interieurkleuren zijn jarenlang heel populair geweest, maar de trend is echt aan het veranderen”, licht Hansen toe. “Kleur mag weer! En het draagt in belangrijke mate bij aan hoe je je voelt.” Er zijn eveneens drie neutralere grijs- en zwarttinten opgenomen in de collectie: Full Moon (lichtgrijs), French Linen (een iets levendigere grijstint) en Coal Black.

De gekleurde wastafels zijn tweekleurig: helderwit aan de binnenzijde en zijdezacht mat gekleurd aan de buitenkant. Exclusief en speels tegelijk. Het witte en het gekleurde oppervlak worden haarscherp van elkaar gescheiden op de randen. Dit precieze design wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram: een bijzondere samenstelling van klei, kwarts, veldspaat en titaanoxide, in combinatie met een speciaal productieproces. TitanCeram leent zich uitstekend voor badkamerdesign met een uiterst precieze vormgeving, dunne wanddiktes en scherpe randen. Het materiaal is stoot-, slag- en krasvast, perfect bestand tegen hitte en kou en kan bijzonder snel en eenvoudig worden gereinigd. Alle Artis wastafels kunnen gecombineerd worden met de wastafelmeubels uit de Legato collectie. De kranen van de Just collectie maken het geheel stijlvol af.

Voor meer informatie: www.villeroy-boch.com