Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

LG 150 Multi V4LG heeft succes met het energiezuinige Multi V IV klimaatsysteem: ruim een half jaar na de introductie is het 150e Multi V IV buitendeel in Nederland uitgeleverd. Technisch Buro Kaptein heeft het 150e Multi V IV klimaatsysteem geplaatst in het geheel gerenoveerde Bastion Hotel Schiphol. Koel- en klimaattechnische groothandel Centercon en fabrikant LG zijn daar gepast trots op. Bij Bastion Schiphol is de energiezuinige LG Multi V IV Heat Recovery geïnstalleerd.

Cor Cuiper van Technisch Buro Kaptein ontving van Centercon felicitaties én een LG G Tablet. Cuiper heeft inmiddels al veel LG Multi V systemen geïnstalleerd en zegt: “het systeem is redelijk simpel te installeren en we krijgen positieve reacties van de klanten.”

De LG Multi V IV scoort hoog op het gebied van energiezuinigheid door essentiële eigenschappen, zoals: het Smart Oil Return systeem dat de olieretourcyclus alleen uitvoert als dat echt nodig is; de invertercompressoren waarmee het systeem sneller de benodigde koel- en verwarmingscapaciteit kan leveren; de slimme warmtewisselaartechnologie waardoor de Multi V IV een optimaal warmtewisselaaroppervlak en koudemiddelstromingsrichting kiest en de Active Refrigerant Control, waarmee de hoeveelheid circulerend koudemiddel actief wordt gecontroleerd en gevarieerd.

Naast de levering van de installatiematerialen en klimaatsystemen, begeleidt Centercon de installateur tijdens het voortraject en de bouw, de specialisten van LG Service stellen de installatie in gebruik. De LG Multi V IV helpt ondernemers in onder andere de hospitality- en retailbranche efficiënter met energie om te gaan. De LG Multi V IV heeft volgens de leverancier de hoogste energie-efficiëntie van alle conventionele VRF-systemen in de mark.

Voor meer informatie: www.lgmultiv4.nl en www.centercon.nl