Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Hüppe Design-elegance-SFT-U-01Hüppe introduceert de Design elegance inklapbare douchecabine. Ontwikkeld voor kleine bad- en doucheruimten en in situaties waar het ontbreekt aan ruimte, zoals vaak bij renovatie het geval is. Deze bijzonderes cabine kan direct na het douchen volledig tegen de wand worden ingeklapt, zodat de doucheruimte 100 % benut kan worden.

De Hüppe Design elegance zwaaivouwbare douchecabine is ideaal voor kleine doucheruimten en geschikt om vrij in de ruimte te installeren. Er is geen beperking van hoeken en nissen. De deurelementen en zijpanelen zijn zowel naar binnen als buiten te vouwen, al gelang de situatie.

De toegang oftewel de breedte van de Hüppe Design elegance douchecabines is leverbaar tot wel 1.250 mm. Hiermee zijn nis situaties te creëren tot 2500 mm. Deze zijn ontworpen voor gebruik van rolstoelen en rollators en voldoen ruimschoots aan de DIN-normen, die een breedte eist van 1.200 mm. Ook de vlakke vloer en het feit dat er geen afdichtingsprofiel van toepassing is zorgt voor een barrièrevrije instap.

Zoals alle modellen van de serie Hüppe Design elegance zijn deze vouwdeuren leverbaar in helder CE-gecertificeerd veiligheidsglas. Als decoratie is het zandstraal decor ‘Privatima’ te leveren. Deze decoratie bestaat uit een 80 cm hoog vlak die de privacy waarborgt. Beide uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden loopt. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de douchewand eenvoudiger reinigen.

Voor meer informatie: www.huppe.nl