Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Ned Air MXF ECIn de nieuwe en overzichtelijke webshop www.nedairshop.nl kan men eenvoudig Ned Air dak- en of pijpventilatoren bestellen met een bijbehorende regeling en accessoires. De meeste dakventilatoren zijn uit voorraad leverbaar, binnen 24 uur. In de webshop is meteen een aantrekkelijke jubileumactie verkrijgbaar.

Mede dankzij de succesvolle introductie van de MXF EC Green dakventilatoren eind vorig jaar, nam de vraag naar dakventilatoren met accessoires toe. Ned Air wil het bestellen hiervan voor de klant vereenvoudigen door middel van de webshop. Na het aanmaken van een account worden direct de voor de klant geldende condities verwerkt. Bij de aanschaf van een dakventilator zijn eenvoudig de gewenste accessoires aan te vinken. Ook alle benodigde technische gegevens, grafieken en maatvoeringen staan duidelijk bij het product vermeld. In de toekomst worden ook filters en mogelijk een aantal series luchtbehandelingskasten toegevoegd. Ned Air werkt ook aan een webselectietool voor de dakventilatoren.

Ned Air bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit onder andere met een serie jubileumacties. Tot en met het einde van het jaar kan met profiteren van de MXF EC Green 230V Anniversary Edition. De actie bestaat uit de MXF EC Green in 230V uitvoering (types 225, 250 en 315) met potmeter, compact of webbased regelaar en een hoge dakopstand, geluiddemper, pakkingsplaat 2x en passtuk. Het jubileumpakket is ook te bestellen in de nieuwe webshop.