Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

wandverwarmingVraagt er vorige week nog een klant aan Karel om een nieuwe radiator op te hangen, komt er deze week één of andere lijpo die over wandverwarming begint. Want dat had die klant gelezen in een woonblad en leek hem wel wat.

Nou is Karel niet direct de persoon die zijn kennis via de vakbladen bijhoudt of überhaupt enig idee heeft waar hij mee bezig is. Hij is al blij dat hij bij thuiskomst al zijn gereedschappen en materialen weer heeft terug genomen. Dus Karel kijkt de klant al twijfelend aan en zegt: “Een radiator hangt toch altijd aan de wand?” Waarop de klant hem verteld dat hij die verwarming dus liever in de muur heeft zitten.

Je kan het Karel bijna horen denken: “Wat een malloot wie installeert er nou een radiator in de muur. Maar ja de klant is koning. Het hoeft in ieder geval geen gloednieuwe radiator te zijn, want er gaat toch een dikke laag stuc overheen!”

Zo levert Karel weer een nieuw kunstwerkje af en rest ons alleen nog de vraag – zo vlak voordat de laatste stuclaag eroverheen zal gaan:  komt er nog een gaatje voor het ontluchtingskraantje in de muur?

Heeft u ook van die pareltjes op uw telefoon staan of ziet u er toevallig eentje tijdens uw werk en wilt u uw collega’s laten meegenieten? Stuur ze ons dan toe en wie weet staat er komende vrijdag een foto met een stukje toelichting te bewonderen op onze kanalen. Toesturen kan naar redactie@merlijnplus.nl, twitter naar @installatienet of gewoon als bericht op facebook!