Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

Clivet VersatempAirview Luchtbehandeling introduceert de Clivet Versatemp water/lucht warmtepompen. Deze warmtepompen vormen een praktische oplossing voor situaties waarbij buitenopstelling van apparatuur niet mogelijk is.

Tot de belangrijkste kenmerken behoren de stabiele werking, de diversiteit aan uitvoeringen en de hoge COP-waarden. Zo komen diverse modellen in aanmerking voor EIA-subsidie.
De Versatemp water/lucht warmtepompen zijn leverbaar als console, laag aan de wandmodel, verticaal kanaalmodel of horizontaal kanaalmodel en zijn speciaal ontworpen voor plaatsing direct in de te conditioneren ruimte.

De units zijn standaard uitgevoerd als omkeerbare warmtepomp waarmee ze geschikt zijn voor koelen in de zomer en verwarmen in de winter. De water/lucht warmtepompen zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 1,3 tot 31,5 kW en zijn toepasbaar met een gesloten watercircuit of waterbron maar aansluiting op de waterleiding is ook mogelijk.

Optioneel zijn de units leverbaar met een wandthermostaat, een debietregelaar voor een reductie van het waterverbruik en een GBS-module (Modbus, LonWorks of BACNet).

Voor meer informatie: www.airview.nl