Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 seconden

Flir Systems, Inc. heeft in de eerste week van januari vijf warmtebeeldcamera’s geïntroduceerd, waaronder twee derde generatie Flir ONE warmtebeeldcamera’s voor smartphones, twee dual sensor warmtebeeldcamera’s voor drones en een robuuste compacte warmtebeeldcamera voor woning- en gebouwinspecties. Alle vijf producten zijn voorzien van een microwarmtebeeldcamera en gepatenteerde technologie, die de beeldkwaliteit en leesbaarheid verbetert door de dynamische toevoeging van waarheidsgetrouwe details van de gewone camera op het warmtebeeld.

“Deze nieuwe warmtebeeldapparatuur breidt de bruikbaarheid en toegevoegde waarde van low-cost warmtebeeldtechnologie uit naar onder andere kleinere ondernemingen,” aldus Flir President en CEO, Andy Teich. “Warmtebeeldtechnologie is tegenwoordig toegankelijker dan ooit omdat wij blijven werken aan het kleiner, krachtiger en betaalbaarder maken ervan. Wij bieden nu een warmtebeeld-‘sixth sense’ met de derde generatie Flir One, Flir Duo voor drones en Flir C3-camera voor professionals.”

De derde generatie Flir One is gebaseerd op eerdere de modellen en is een krachtig instapmodel warmtebeeldcamera voor op iOS- of Android-apparaten. Hij is uitgerust met een in de hoogte verstelbare OneFit™-connector, incl. USB-C-uitvoering voor Android en is aan te sluiten op diverse smartphones zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Met een adviesprijs van €249 (incl. BTW) is deze camera de goedkoopste Flir One tot dusver. Het is de camera om mensen te laten kennis maken met de voordelen van warmtebeeldtechnologie.

De compleet nieuwe Flir One Pro (€499 incl. BTW) is de meest geavanceerde versie. Hij heeft een robuust ontwerp, is voorzien van de in hoogte verstelbare OneFit-connector, uitgerust met krachtigere beeldfuncties en geschikt voor professionals die warmtebeeldtechnologie inzetten tijdens hun werkzaamheden. De Flir One is voorzien van MSX- en VividIR™-beeldverwerkingstechnologie. De professionele functies omvatten meerdere spottemperatuurmeters en one-touch rapportagemogelijkheden voor het snel interpreteren en delen van resultaten. De volledige integratie met de FLIR Tools app voor gegevensanalyse maakt de Flir One Pro tot een hoogwaardige warmtebeeldcamera voor professionals die meer warmtebeeldfuncties vereisen van hun mobiele apparatuur, aldus de fabrikant.

[related_post themes=”text”]