Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 96 seconden

Hüppe biedt vele toonaangevende series in de Walk-In uitvoering en heeft onlangs bij verschillende series vernieuwingen doorgevoerd aangaande het ontwerp, het glas en de decoraties van het glas. Doel: retailers en vakhandel aantrekkelijke en flexibele oplossingen te bieden, die onderscheidend zijn in design, functie en prijs.

 

Voor nog meer succes biedt Hüppe ondersteuning met het loyaliteitsprogramma HPP. HPP staat voor Hüppe Partner Programma, het is exclusief voor professionele sanitair installateurs en biedt veelzijdige hulpmiddelen voor advies, verkoopondersteuning, montagebegeleiding en exclusieve service en diensten. Dat het werkt bewijst de mijlpaal die bereikt is van de 200ste retailer, die zich onlangs heeft ingeschreven als Hüppe Partner.

 

De markante Walk-In serie Hüppe Duplo pure is een toonbeeld van minimalistisch design. Uniek in vormgeving door de horizontale scheiding van de glazen panelen die deze serie zijn markante uiterlijk geeft (foto). Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp. Een voorbeeld is de combinatie met decor Sand Plus. Dankzij de horizontale verdeling zijn ook breedten mogelijk van 1.000 tot 2.000 mm, met het voordeel dat de wanden door één persoon zijn te installeren en te transporteren (kleine verpakking). Met behulp van de speciale design muurbeugel kunnen zelfs diepten tot 1.500 mm stabiel worden geïnstalleerd.

 

Met de series Hüppe Studio Paris en Hüppe Studio Berlin biedt Hüppe meerdere Walk-In oplossingen. Uniek zijn de maatoplossingen en het mooie ronde designprofiel voor montage aan het plafond.

 

Bij de Walk-In van de serie Enjoy kan de wand worden verlengd met een 36 cm breed segment dat 180° is te draaien. Als deze wand naar binnen staat houdt dat spatwater tegen. Staat de wand in het verlengde, dan ontstaat een extra diepe Walk-In (samen maximaal 1.960 mmm). Als dit segment openstaat, creëert dit een grotere instap.

Voor meer informatie: www.huppe.nl