Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Welke duurzaamheidsmaatregelen zijn voor mijn bedrijf geschikt?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda?

Op 10, 11 en 12 september komen in Hardenberg voor de tweede keer twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Hoe bereid jij je voor op deze veranderingen? Daar is kennis voor nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Hoe bereid jij je voor?
Duik in de toekomst van jouw vakgebied. Drie thema’s staan deze dagen centraal:​ Efficiënt werken​, Duurzaamheid en Digitalisering​​. Ontdek iedere dag van 13:00-21:00 uur oplossingen op jouw uitdagingen bij 200+ E & W exposanten of tijdens kennis- en praktijksessies. En dat allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Praktische kennis & oplossingen
De Installateur van de Toekomst voorziet je van kennis- en praktijksessies van o.a. TVVL, DHPA en NVDO, met onderwerpen zoals het personeelstekort, warmtepompen en adiabatische koeling. Zoek je verdieping in je werk of advies over het behouden van goed personeel? Breng dan een bezoekje aan het Loopbaancentrum en ga het gesprek aan met Otib en partners

Benieuwd wat De Installateur van de Toekomst jou gaat brengen? Ga naar de website www.installateurvdtoekomst.nl en reserveer gratis kaarten met registratiecode 61918003.