Op zoek naar een cv-ketel waarmee je kosten en tijd bespaart? Kies dan voor de Avanta Ace. Veel onderdelen worden namelijk standaard meegeleverd én zijn al ingebouwd. Hierdoor is de Avanta Ace snel te installeren en te onderhouden. Zo win je tijd en bespaar je kosten.

Net als zijn voorganger is de Avanta Ace het toonvoorbeeld van betrouwbaarheid. Het compacte HR-combitoestel maakt gebruik van beproefde onderdelen die al in honderdduizenden toestellen zijn toegepast door de BDR Thermea Group waar Remeha onderdeel van uitmaakt. Dat betekent dat je kunt rekenen op een perfect werkende cv-ketel en tevreden klanten.

Eenvoudige en snelle installatie
De Avanta Ace beschikt over diverse componenten die standaard al zijn ingebouwd, waaronder de sifon, waterdruksensor en het verplichte veiligheidsventiel. Omdat ook de rookgasterugslagklep voor overdruktoepassingen standaard is ingebouwd, hoeft de installateur bij de montage geen losse ketelcomponenten meer onder de ketel te plaatsen. Dit bespaart zowel tijd als ruimte. Een uitgebreid bedieningspaneel met lcd-scherm met backlight en 4-handige drukknoppen dat eerder met succes is toegevoegd aan de Tzerra Ace maakt de installatie nog eenvoudiger. Het lichtgewicht toestel is bovendien gemakkelijk op te tillen en via de ophangoren aan de ophangbeugel te plaatsen.

Servicevriendelijk

Alle onderdelen van de Avanta Ace zijn gemakkelijk bereikbaar via de voorkant van het toestel. Het binnenwerk heeft een ruime opzet zodat de installateur genoeg plek heeft om snel en eenvoudig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De ingebouwde waterdruksensor zorgt dat de waterdruk digitaal is af te lezen en geeft actief een melding zodra het water moet worden bijgevuld. Met behulp van Remeha Connect is het mogelijk om Beheer op Afstand te activeren, zodat de installateur automatisch een mailtje krijgt als de Avanta Ace niet goed functioneert.

De Avanta Ace is beschikbaar in de comfortklasses CW3, CW4 en CW5. Standaard levert Remeha bij elke uitvoering een veiligheidsventiel, condens-afvoerslang, automatische ontluchter, opvangbakje voor vocht uit de luchtinlaat, geïntegreerde zonneboilerregeling en buitenvoeleraansluiting. Net als alle andere leden van de Ace-familie werkt de Avanta Ace op het besturingssysteem eSmart Inside. Een belangrijk voordeel voor de installateur is dat als deze eenmaal met één Ace-toestel heeft gewerkt, hij met alle Ace-toestellen uit de voeten kan.

Klaar voor de toekomst
Omdat de ketels van Remeha een lange levensduur hebben, worden ze heel gericht voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. De Avanta Ace is zo samengesteld dat deze is te koppelen met duurzame technieken zoals een hybride warmtepomp en zonneboiler. Het toestel is daarnaast geschikt voor propaan, hoogcalorisch aardgas en voor aardgas met bijmenging van 20% waterstof.

Lees meer op: Avanta Ace - The Feeling of Warmth - Remeha