Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

px187ndgxoda3oc0xltewotyzotg0mduHet Apeldoornse bedrijf Ruys Vloeren en afwateringsspecialist ACO in Doetinchem zijn een samenwerking aangegaan op gebied van RVS-afwateringsystemen voor de voedselverwerkende industrie. Ruys Vloeren biedt een pakket aan plasvrije vloeren, wandbescherming en RVS-afwatering. ACO is specialist in afwateringssystemen. De samenwerking tussen beide bedrijven heeft geleid tot een nieuw productassortiment voor de voedselverwerkende industrie. Paul Gruson, directeur ACO Nederland: “De expertise van beide bedrijven maakt kleine maar doeltreffende aanpassingen mogelijk waardoor we speciaal voor deze industrie een interessant scala van putten en goten kunnen aanbieden.”

Hendrik Ruys, directeur Ruys Vloeren, vult aan: “ACO heeft direct werk gemaakt van onze aanbevelingen, gebaseerd op de kennis en ervaring die we de afgelopen 40 jaar in de ‘natte industrie’ hebben opgedaan, om zodoende een pakket te kunnen bieden dat past bij deze industrie. De mentaliteit en service van onze beide bedrijven passen goed bij elkaar. Samen kunnen we zorgen voor duurzaam tevreden klanten.”

ACO is specialist in afwatering. Het bedrijf beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan bodem, riool- of oppervlaktewater. ACO biedt producten, maar ook kennis, service en support. Belangrijkste doelgroepen zijn consumenten, professionals en toeleveranciers op het gebied van Bouwtechniek, Civiele Techniek en Installatietechniek. De onderneming heeft 4200 medewerkers in dienst in meer dan 40 landen.

[related_post themes=”text”]