Villeroy & Boch en Center Parcs gaan langdurig samenwerken

Gepubliceerd op

Villeroy & Boch en Center Parcs zijn een langdurige samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt deel uit van een renovatieprogramma bij Center Parcs dat zich richt op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het park de Eemhof in Zeewolde wordt als eerste gerenoveerd.

De afgelopen jaren werkten Villeroy & Boch en Center Parcs al samen op vakantieparken in Nederland en België en recentelijk bij de bouw van Park Allgäu in Duitsland, dat in 2018 werd geopend. De vakantiewoningen en restaurants in deze parken zijn ingericht met  producten van Villeroy & Boch.

De bedrijven verwachten met de langdurige samenwerking flexibel en vooruitziend op te kunnen treden bij de uitvoering van grote bouwprojecten. Villeroy & Boch zal onder andere bijdragen aan centrale voorzieningen van Center Parcs, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome en de thema-toiletten in de openbare voorzieningen. Zowel het ontwerp als het materiaal wordt aangepast aan de sfeer van het park.

De uitrol van sanitaire oplossingen vindt gefaseerd plaats. Bestaande parken worden gerenoveerd en nieuwe parken worden gebouwd. De Eemhof in Nederland wordt als eerste park gerenoveerd.