Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Airview WSAN-XINEnergiezuinigheid staat hoog in het vaandel bij Airview Luchtbehandeling.  Om dit te onderstrepen zal Airview Luchtbehandeling op de komende Energievakbeurs drie nieuwe producten presenteren die gericht zijn op energiebesparing en hergebruik van energie.

De Rotor H-EC WTW-unit is uitgevoerd met een warmtewiel (70-90% warmteterugwinning). Deze WTW-unit die geschikt is voor zowel binnen- als buitenopstelling, is een uitstekende oplossing in de utiliteitbouw.

De tweede hoogrendement WTW-unit is de Reversus. Deze unit is uitgerust met een polypropyleen kruisstroomwisselaar (90% warmteterugwinning). Door zijn compacte ontwerp is hij zeer geschikt voor toepassing in woningen.

Tot slot presenteert Airview Luchtbehandeling de WSAN-XIN MF. Dit vierpijps warmtepompsysteem is een fraai kostentechnisch alternatief voor een driepijps VRF systeem, dat inspeelt op de Europese F-gassenwetgeving. Het gecombineerd energie-efficiency rendement (COP+EER) is 7.61 bij gelijktijdig koelen én verwarmen.

De Energievakbeurs 2015 vindt plaats van 6 t/m 8 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. U vindt Airview in stand 5.C024.

Voor meer informatie: www.airview.nl