Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Vanaf dinsdag 4 t/m donderdag 6 november 2014 staat Evenementenhal Venray in het teken van combi. Hiermee presenteert Evenementenhal Venray een sterke combinatie van vier vakbeurzen die gezamenlijk de totale bouwkolom bereiken: Monument, Bouw Compleet, Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing. Evenementenhal biedt met deze vier hoogwaardige vakbeurzen een krachtig platformwaar de professional niet omheen kan.

Combi Vakdagen biedt een meerdaagse expositie, waarbij inspiratie, innovatie en netwerken binnen de bouw en installatietechniek centraal staan. Er wordt een breed netwerkplatform geboden waar professionals uit de verschillende branches elkaar ontmoeten, producten worden getoond en kennis en informatie wordt uitgewisseld.

Tijdens de Combi Vakdagen vinden diverse lezingen en kennissessies plaats. Tal van sprekers komen aan het woord en gaan nader in op de belangrijkste ontwikkelingen binnen de bouw en installatietechniek, te denken aan thema’s als energiebesparing en ketensamenwerking.

Zien en gezien worden, welke ondernemer wil dit nu niet? Juist in deze tijd is het van groot belang het persoonlijk contact met uw netwerk te onderhouden en te waarborgen. Combi Vakdagen biedt drie dagen lang een vakgericht podium waar persoonlijk contact tot zijn recht komt. Een uitgelezen kans voor u om hierbij aanwezig te zijn.

Beurs bezoeken? Vraag uw entreebewijs aan via www.evenementenhal.nl/combi-ve met code: 8140148665