Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Bladex TegelbladvangerPlat dak hemelwaterafvoer – HWA – wordt goed gewaarborgd door de vernieuwde slimme universele tegelbladvanger van Tilmar BV. Voorkomt verstopping met bladeren of grind in de hemelwaterafvoer van alle platte daken. De tegelbladvanger past op elk plat dak, het is één universeel model en geschikt voor iedere situatie.

Het werkt uitstekend doordat bladeren op grote afstand van de afvoer worden gehouden. Daarmee krijgt de waterafvoer optimaal de ruimte. Een omtrek van ruim 1,2 meter staat hiervoor garant. Een haakse of schuine dakrand, een afvoer midden op het dak? Het maakt allemaal niet uit, met 1 universeel model geschikt voor alle afvoeren wordt elke situatie perfect opgelost.

De tegelbladvanger is slim ontworpen en gemaakt van het duurzame, temperatuurbestendige en slagvaste PP kunststof. De bladvanger kan stevig geplaatst worden door middel van een standaard stoeptegel van 30x30cm. De tegel blijft stabiel door de pootjes rondom. De pootjes hebben een opening voor waterafvoer, daardoor zal er dus geen schade ontstaan door bevriezing.

Voor meer informatie: www.tilmar.nl