U heeft het net als Karel waarschijnlijk stervensdruk en hoort van elke leverancier dat er een enorm grondstoffentekort is. Met als gevolg dat de ketels die u bestelt in backorder staan, het ventilatiesysteem wacht op een chippie en uw dunwandig leidingwerk opeens drie keer zo duur is geworden, binnen een week welteverstaan.

Ook onze meesterklusser heeft hier dagelijks mee te maken. Hij wordt helemaal gek van alle prijsstijgingen die zijn eigen offertes overstijgen. Mevrouw Karel is bijna fulltime aan het uitleggen aan klanten waarom de tarieven opeens verhoogd worden en Karel staat soms smekend bij de groothandel om te kijken of hij ergens nog een keteltje kan vinden. Kortom, het leven van een éénpitter valt niet mee.

Maar als er dan eindelijk eens iets voorhanden is dat hij wil hebben, is hij er meteen als de kippen bij om dit in grootverpakking aan te schaffen. Je weet tenslotte nooit wanneer er weer zo’n kansje voorbijkomt en bovendien heeft de concurrent het nakijken. Dat hij er dan vervolgens niet echt zuinig mee omspringt en er feitelijk voor zorgt dat hij na één klus alweer kan gaan bedelen bij de groothandel, is natuurlijk een ander verhaal.

Onderhoudsgemak

Karel is inmiddels een bekende installateur bij de lokale middenstand. Zo is hij vreemd genoeg al diverse keren terug gevraagd ...

Voor één gat te vangen

U zult het vast wel herkennen. U bent als vakman ingehuurd voor een klus en tegelijkertijd heeft de klant een ...

Raketafvoer

Net als elke techniekfreak is ook Karel dol op alles wat met ruimtevaart te maken heeft. Als kleine Karel zag ...

Levenslange garantie

In de periode dat Karel net uit de schoolbanken kroop en het bij het bedrijf van zijn vader mocht binnentreden, ...