Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

HRU 150Met nieuwe ventilatie-oplossingen kijkt Itho Daalderop graag verder. Omhoog in dit geval. Want de fabrikant van innovatieve ventilatiesystemen heeft twee nieuwe ventilatie-oplossingen die zeer geschikt zijn voor hoogbouw. De HRU ECO-fan 150 met warmte-terugwinning zorgt voor meer energiebesparing en comfort. Het vraaggestuurde BaseFlow Hoog-bouw doet daar nog een schepje bovenop, met metingen op basis van CO2 en relatieve vochtig-heid.

De nieuwe HRU ECO-fan 150 met warmteterugwinning is het compacte en onderhoudsvriendelijke zusje van de ventilatie-unit HRU ECO-fan 3. Met nog meer comfort en energiebesparing en bij uit-stek geschikt voor appartementen en zorgwoningen. De ventilatie-unit is geschikt voor meerdere draadloze bedieningen en sensoren (tot 20 stuks) en kan daarnaast worden gekoppeld aan spIDer, de klimaatthermostaat die de ventilatie, verwarming en het warm water effectief en efficiënt regelt. De HRU ECO-fan 150 zorgt gegarandeerd voor een optimaal binnenklimaat.

BaseFlow Hoogbouw is een vraaggestuurd ventilatiesysteem voor de bestaande, gestapelde bouw op basis van CO2 en optioneel relatieve vochtigheid. De bewoner kan door middel van één knop op de CO2-sensor een ventiel op hoog, laag of CO2-sturing zetten. Een ventiel kan zo automatisch op basis van relatieve vochtigheid hoog of laag schakelen. Met een onderdrukgeregelde dakventilator wordt de ventilatielucht vanuit de keuken, douche en het toilet via het collectieve kanaal afgevoerd. Doordat het ventiel direct op een (shunt-)kanaal gezet kan worden zijn kanaalaanpassingen niet nodig.

Een BaseFlow Hoogbouw-set bestaat uit een CO2-sensor en bediening, een motorgestuurd metalen ventiel met vochtsensor en een transformator. De set is uit te breiden met een extra motorgestuurd ventiel met vochtsensor. Optioneel is een keukenbox toe te passen voor een motorloze afzuigkap of om ruimte te creëren voor een brandklep.

Voor meer informatie: www.ithodaalderop.nl