Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

Burgerhout lanceert een compleet nieuwe range star rvs rookgasafvoersystemen van het bekende merk Roccheggiani. Roccheggiani is een Italiaans merk en levert kwaliteit van hetzelfde hoge niveau dat u gewend bent van Burgerhout. De rvs-systemen van Roccheggiani zijn bijzonder veelzijdig. Het assortiment biedt een compleet programma geïsoleerde dubbelwandige, concentrische en enkelwandige uitvoeringen voor individuele, collectieve en industriële toepassingen. De rvs-systemen van Roccheggiani zijn glanzend gepolijst en staan borg voor een duurzame en esthetisch hoogwaardige afwerking.

5 voordelen op een rijtje

  1. Zware kwaliteit

Binnen- en buitenwand voorzien van minimaal 0,5 mm wanddikte

  1. Hoogwaardige isolatie

Uitstekende thermische eigenschappen onder alle gebruiksomstandigheden

dankzij 25 mm isolatie.

  1. Duurzaam

Dankzij T-stukken zonder lasverbinding is de corrosieweerstand maximaal

  1. Snelle, stabiele montage

De componenten zijn snel en eenvoudig te koppelen en de klemband geeft extra stabiliteit en mechanische sterkte.

  1. Top kwaliteit

De Roccheggiani DP- en CLV-series dragen diverse gerenommeerde keurmerken.

Roccheggiani SP-serieSPG/SP-serie

Het enkelwandige systeem is verkrijgbaar in twee types: SPG en SP. Het SPG-systeem is uitgerust met een 3-lips siliconen afdichtring en is geschikt voor toepassingen tot een bedrijfstemperatuur van 200°C. Het SP-systeem wordt geleverd zonder afdichtringen. Dat maakt het systeem uitstekend geschikt voor hogere bedrijfstemperatuur tot 600°C, voor bijvoorbeeld houtkachels, openhaarden of gasbranders. Standaard verkrijgbaar in diameter 80 tot 400 mm en grotere diameters op aanvraag.

CLV-serie

Roccheggiani CLVDit systeem biedt een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor gemeenschappelijke rookgasafvoer in gestapelde woningbouw. Het CLV-systeem kan in de schacht worden bevestigd en is toepasbaar voor hr- en atmosferische toestellen. Standaard leverbaar in diameter 100/150 tot 300/550 mm, grotere diameters zijn op aanvraag verkrijgbaar.

DP-serieDP25-serie

De DP-serie is uitstekend geschikt voor openhaard, pellet kachel of allesbrander. DP25 is vervaardigd met een isolatiedikte van 25 mm rondom en is verkrijgbaar in diameter 80/130 tot 300/350 mm.

Heeft u een speciaal renovatie- of nieuwbouwproject en u zoekt een passende rookgasafvoer oplossing? Neem dan contact op met Burgerhout of surf naar www.burgerhout.nl