Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

foto-dik-geelenDik Geelen is onlangs gestart als Directeur Procurement & Supply Chain bij Unica. Voor de zelfstandige technisch dienstverlener is deze functie nieuw. Supply chain management verbindt de buitenwereld met de interne organisatie van Unica en stimuleert samenwerking en waardeontwikkeling in de keten, zo is de bedoeling. Geelen (44) heeft diverse inkoopfuncties bekleed. Voor hij startte bij Unica was hij werkzaam als directeur Procurement bij Stork, Imtech Benelux en werkte hij geruime tijd bij adviesbureau Significant, voorheen PwC. Geelen is tevens voorzitter van de NEVI Research Stichting (NRS). Deze stichting bevordert wetenschappelijk inkoop onderzoek en onderwijs. Ook is hij lid van de Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven (SIGB), een netwerk dat zich onder andere bezig houdt met kennisuitwisseling en opinievorming rondom Procurement en Supply Chain.

“Mijn nieuwe functie bij Unica voelt vanaf het begin erg goed”, aldus Dik Geelen. “Unica is een mooie, ambitieuze organisatie met een breed pallet aan diensten en een positieve flow. Het bedrijf is volop in beweging en er kunnen relevante stappen gezet worden op het gebied van procurement en supply chain management. De huidige inkoopafdeling is een hardwerkende club en het is mijn uitdaging om hieraan verder richting te geven waarbij ketensamenwerking centraal staat en we waarde generen voor onze klanten.”

Voor Geelen staat de business vraag altijd centraal. “Als inkoopafdeling is het belangrijk om zo vroeg mogelijk in het proces aan te haken. Op die manier kunnen we gezamenlijk met onze leveranciers bekijken hoe we sneller en slimmer kunnen werken om onze klanten nog beter te bedienen. Transparantie, kennisdeling en het daadwerkelijk inhoud geven aan partnerships is hierbij essentieel en ik zie hier prachtige kansen liggen voor Unica.” 

[related_post themes=”text”]