Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 99 seconden

Vaillant ecoCompactVaillant brengt dit najaar twee nieuwe systemen op de markt: het comfortsysteem ecoCompact en de extreem zuinige uniStor boiler gecombineerd met de ecoTEC plus soloketel. Beide systemen zijn speciaal ontwikkeld voor bestaande huizen en nieuwbouwwoningen met ruime voorzieningen als twee badkamers, duobad of stortdouche. Zo voorzien beide comfortsystemen van Vaillant in de grote warmwaterbehoefte van consumenten die veel waarde hechten aan luxe en maximaal comfort tegen lage energiekosten. Kortom, wanneer bestaande hr-combiketels onvoldoende warm water kunnen leveren, bieden beide energiezuinige comfortsystemen uitkomst.

De ecoCompact is een stijlvol vormgegeven systeem met een royale boiler, een efficiënte hr-combiketel en een expansievat in één strakke, compacte behuizing. Hierdoor neemt het systeem weinig ruimte in. Door de geïntegreerde combinatie van de ecoTEC plus combiketel van Vaillant met een slim royaal boilersysteem, zorgt de ecoCompact in korte tijd voor veel warm water op meerdere plaatsen tegelijk; tot 379 liter water van 40 graden in 10 minuten. Tevens gaat het comfortsysteem zuinig om met energie dankzij de modulerende A-label high-efficiency pomp. De ecoCompact wordt samengebouwd geleverd, maar is ook te splitsen. Bovendien is het systeem voorzien van ingebouwd leidingwerk, appendages en expansievat waardoor u tijd en geld bespaart tijdens de installatie.

Het tweede comfortsysteem van Vaillant is de combinatie van de speciaal geïsoleerde losstaande uniStor boiler met de energiezuinige ecoTEC plus soloketel. Dankzij een nieuw gepatenteerd isolatiesysteem is het stilstand verlies maar liefst 70% minder dan bij een normale boiler en daarmee is de Vaillant uniSTOR volgens de fabrikant de zuinigste boiler van Nederland. De duurzame uniSTOR zorgt direct voor veel warm water op meerdere plekken in huis. Bovendien is het systeem flexibel en eenvoudig op elkaar aan te sluiten dankzij de ingebouwde driewegklep. Door de robuuste serie staande boilers van 120, 150 en 200 liter plus de vele opstellingsvariaties is uniSTOR in combinatie met de ecoTEC plus soloketel geschikt voor elk type woning en elke comfortwens. Kortom, voor grote, luxere woningen zie zijn uitgerust met ruime voorzieningen zoals meerdere badkamers, duobaden of een stortdouche.

Voor meer informatie: www.vaillant.nl