U zult het waarschijnlijk niet geloven, maar Karel heeft ook enkele tevreden klanten. Soms weet hij namelijk net de juiste snaar te raken door - in tegenstelling van wat wij van hem gewend zijn - precies te doen waar de klant om vraagt. Recent was dat nog het geval, bij een klant met het prikkelbare darm syndroom. De eerdere montage van een bad en toilet was bij deze klant zo goed in de smaak gevallen, dat hij Karel opnieuw had gevraagd om een precair klusje te komen uitvoeren.
De man woont in een riante drive-in woning, waarin de woonetage én het toilet zich op de eerste verdieping bevinden. Daardoor heeft de klant helaas meer dan eens het toilet niet gehaald bij thuiskomst. Of Karel iets kon doen aan deze netelige kwestie?
Vanzelfsprekend was onze handyman direct met een puike oplossing gekomen. Een innovatief prikkelbare-darm-traptoilet zou de klant zelfs bij hoge nood uit de brand helpen. Of hij nou van boven of beneden moest komen, hij zou nooit meer te laat zijn voor een snelle pitstop.

Trompetter

Ondanks dat Karel een behoorlijk breed interessegebied heeft, zit hij ’s avonds steeds vaker verveeld op de bank om zich ...

Vloerketel

U kent Karel als een man die graag meedenkt met zijn medemens. Empathisch tot op het bot. Menslievend tot in ...

Stevig vast

Misschien dat we inmiddels een beetje in herhaling gaan vallen, maar het werk van Karel heeft af en toe wat ...

Alle eindjes aan elkaar knopen

U heeft het vast zelf ook wel eens meegemaakt. Klanten die uw betalingstermijn wat flexibel hanteren. U vraagt de factuur ...