Ondanks dat Karel een behoorlijk breed interessegebied heeft, zit hij ’s avonds steeds vaker verveeld op de bank om zich heen te kijken. Tv kijken kan hem niet boeien, een boek lezen wil maar niet vlotten en interessante gesprekken met mevrouw Karel zitten er al jaren niet meer in. Kortom, Karel wilde wel eens wat anders. Als 50-er zit hij weliswaar volop in zijn midlife crisis maar in tegenstelling tot zijn lotgenoten is hij niet op zoek naar een motor, snelle auto, jonge minnares of oorbel. Nee, Karel zoekt het de laatste tijd vooral in de muziek.

Hij zag het licht toen hij afgelopen week op de bank zat met een muziekje op de achtergrond. Opeens was daar die fantastische trompetsolo die zijn ogen opende. Dit zou zijn nieuwe uitlaatklep worden.

Karel ging op internet meteen op zoek naar een tweedehands trompet en schreef zich in voor een cursus trompetspelen voor beginners. Zijn eerste les startte een dag later al in de avond met een fraaie trompet, die hij direct bij de vorige eigenaar had kunnen afhalen.

Na een avond vol ‘prieep, pfiewp en pfwap geluiden’ ging hij de volgende dag fluitend aan het werk. Een heus ‘Kareltje’ kon vervolgens niet uitblijven. Met zijn hoofd nog vol van zijn nieuwe favoriete instrument, sloot hij in een vloek en een zucht een radiator aan. We hopen voor de verwachtingsvolle klant dat deze aansluiting minder luidruchtig zal zijn dan Karels trompetgeschal.

Vloerketel

U kent Karel als een man die graag meedenkt met zijn medemens. Empathisch tot op het bot. Menslievend tot in ...

Stevig vast

Misschien dat we inmiddels een beetje in herhaling gaan vallen, maar het werk van Karel heeft af en toe wat ...

Alle eindjes aan elkaar knopen

U heeft het vast zelf ook wel eens meegemaakt. Klanten die uw betalingstermijn wat flexibel hanteren. U vraagt de factuur ...

Natuurlijke ventilatie verwarming

Je kunt er als installateur nauwelijks omheen. Het is een onderwerp dat nagenoeg dagelijks langs komt in het (vak)nieuws. Complete ...