Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Werken op hoogte en werken aan elektrotechnische installaties zijn zeer risicovolle activiteiten. Het geven van instructie aan medewerkers is een wettelijke verplichting voor ieder bedrijf dat deze werkzaamheden uitvoert. U en uw werknemers, maar ook (ingehuurde) zzp’ers moeten beschikken over voldoende kennis en kunde om veilig te kunnen werken.

De komende maanden organiseren Holland Solar en Petersen Arbozorg & Veiligheid roadshows door heel Nederland. De training ‘Veilig werken in de zonne-energie-sector’ zal op verschillende locaties gegeven worden en is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de zonne-energie-sector en zich bezighoudt met het werken op hoogte en het installeren van zonne-energiesystemen. Naast het verwerven van theoretische kennis wordt ook getraind met diverse veiligheidsmaterialen.

Voor deelname, inclusief lunch, is het tarief € 195,00 p.p. excl. Btw. (Leden van Holland Solar betalen € 135,00 p.p. excl. btw). Tarief voor in-company op aanvraag (vanaf 12 personen).

Deelnemers ontvangen een certificaat en gratis het boekje ‘Veilig werken op daken’.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: hollandsolar@hollandsolar.nl, o.v.v. Roadshow 2015 | 2016 en de datum waarvoor u zich wilt aanmelden.

Kijk op www.epetersen.nl/solar voor meer informatie, of neem contact op via hollandsolar@hollandsolar.nl of info@epetersen.nl