Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 125 seconden

Honeywell RoundHoneywell, specialist in verwarmingsregelaars en een van ’s werelds toonaangevende producenten van thermostaten, vernieuwt zijn complete Round- thermostatenportfolio. Het nieuwe Round-portfolio bestaat vanaf 15 september 2014 uit zes Rounds1. Innovatieve functionaliteiten zijn toegevoegd en de zeer gebruikersvriendelijke bediening blijft. De Honeywell Round is een begrip – een beproefde en betrouwbare thermostaat die al vanaf de jaren vijftig van de vorige eeuw het wooncomfort in miljoenen huiskamers regelt.

De eenvoudige bediening, de universele toepasbaarheid en de nauwkeurige regeltechniek vormen de basis van het succes van deze kamerthermostaat. De vormgeving van de Round is verfijnd. De hoogglanzende moderne vormgeving is in lijn met de Honeywell-thermostatenfamilie. Daarnaast is het display nu driemaal groter en verlicht. De montageplaat is daarentegen gelijk gebleven. Een nieuwe Round is dan ook eenvoudig op de oude montageplaat te klikken, wat een uitkomst is bij renovaties.

“De vertrouwde ronde kamerthermostaat hangt al tientallen jaren in miljoenen huiskamers in Nederland en installateurs werken er graag mee. Het portfolio is bewezen, vertrouwd en betrouwbaar”, zegt Bob Heil, Country Sales Leader Honeywell ECC. “Met de komst van het nieuwe portfolio hebben we de kernkwaliteiten van de Round dan ook behouden: eenvoudige bediening en installatie, onderhoudsvrij en universele toepasbaarheid. Daarnaast hebben we rekening gehouden met connectiviteit.”

In oktober 2014 wordt het Round-portfolio verder uitgebreid met twee connected-thermostaten, namelijk de Round Connected Wireless On/Off en de Round Connected Modulation. Deze stellen de gebruiker in staat de verwarming via de Total Connect Comfort-app op afstand in te stellen en te bedienen, precies zoals de gebruiker wenst. Hierdoor regelt hij of zij de verwarming thuis niet alleen vanaf de bank, maar ook vanaf het vliegveld, op vakantie of op het werk. Deze app is verkrijgbaar voor zowel iOS- als Android-smartphones en -tablets. De functies in de app dragen bij aan een optimaal comfort en dragen bij aan een bewuster energiegebruik. Zo is het mogelijk een zevendaags programma in te stellen en is de ECO-modus te activeren, zodat de gebruiker enkel de woning verwarmt op het moment dat hij of zij thuis is. Naast de Round Connected-thermostaten zijn ook de nieuwe Round Wireless On/Off en de Round Wireless Modulation te bedienen via de Total Connect Comfort-app door ze uit te breiden met een Internet-gateway.

De nieuwe Round-thermostaten van Honeywell zijn wederom eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en kunnen weer tientallen jaren mee. Voor alle soorten verwarmingstoestellen en installaties van alle leeftijden is er nu een optimale oplossing verkrijgbaar. De Aansluittabel helpt de installateur eenvoudig bij het maken van een juiste keuze.

Voor meer informatie: www.round.nl