Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 114 seconden

Grohtherm 1000De populariteit van thermostaatkranen groeit onverminderd door, waarbij de consument steeds meer waarde hecht aan extra comfort, veiligheid en besparing. Grohe speelt hierop in met de vernieuwde reeks Grohtherm 1000 thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuwe ranke Grohe CoolTouch® body, ergonomisch gevormde metalen grepen, Grohe TurboStat® technologie en de waterbesparende Aquadimmer®. Door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment zijn de nieuwe thermostaatkranen de perfecte oplossing voor iedere badkamer, van renovatie tot nieuwbouw, voor zowel opbouw als inbouw.

Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de Grohtherm al jarenlang de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren. Ondanks de mooie ranke body van de vernieuwde thermostaatkraan, wordt deze dankzij de 100% Grohe CoolTouch® technologie nooit te heet. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwater kanaal waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur van het mengwater. Bovendien kan, dankzij de SafeStop, de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur van 38 oC gedraaid worden. Dankzij de vleugelgreep op de achterzijde van de grepen is de kraan zeer comfortabel in gebruik, zelfs met natte ingezeepte handen.

Het gevoelige thermo-element Grohe TurboStat® geeft ook in de vernieuwde versie in een fractie van een seconde water van de gewenste temperatuur en houdt deze constant gedurende de douchebeurt. Dit betekent nooit meer last van onnodige waterverspilling om de gewenste temperatuur te zoeken. Mocht de koudwatertoevoer onverwachts wegvallen, dan wordt de heetwatertoevoer automatisch afgesloten om verbranding te voorkomen.

Het gemak wordt nog meer vergroot door de Grohe Aquadimmer® waarmee met één greep zowel de waterhoeveelheid kan worden bepaald, als eenvoudig kan worden gewisseld tussen de badkraan en handdouche. Met de EcoButton kan worden gekozen voor 50% van de waterhoeveelheid, om te kunnen genieten van een waterbesparende douche waarmee de Grohtherm 1000 een waardevolle bijdrage kan leveren aan het milieu.

Vanaf medio april start de sanitairfabrikant een campagne waarbij de consument op diverse manieren wordt geïnformeerd over het veilig douchen en badderen met CoolTouch® kranen. De consument wordt, door onder meer de inzet van banners, radiocommercials en grote reclamemasten langs A-wegen, naar een online omgeving geleid waar alle informatie en verkooppunten staan vermeld. Verder zal Grohe haar eigen sociale mediakanalen inzetten om consumenten voor te lichten.

Voor meer informatie: www.grohe.nl