Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

Met sanitair in de spotlights en speciale aandacht voor carrièremogelijkheden presenteert de Installatie Vakbeurs te Hardenberg de volledige branche én ze heeft oog voor nichemarkten en actualiteit. “De markt trekt weer aan”, aldus de beursorganisatie.

Op 8, 9 en 10 september 2015 vindt Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. De zeventiende editie van de grootste installatievakbeurs in Nederland verwacht met zo’n driehonderd exposanten en zo’n 15.000 bezoekers het succes van vorig jaar te overtreffen. In navolging van de aantrekkende economie groeit het aantal opdrachten voor de installatiesector binnen de W(ater)-techniek ook weer.

Uitgebreide aandacht is er voor alle facetten van W-techniek, zoals loodgieterswerk, cv, airco en koel- en luchttechniek. Bezoekers zien de laatste ontwikkelingen en trends van energiebesparing, duurzaamheid en klimaatbeheersing. Maar sanitair staat deze editie letterlijk in de spotlights. Op het nieuwe Sanitairplein plaatsen de exposanten hun ‘sanitair’-product op een grootse zuil, zodat het letterlijk in de spotlights staat. Daarmee presenteert dit productsegment zich nadrukkelijk aan de markt.

Er is speciale aandacht voor de arbeidsmarkt. Goede, gekwalificeerde medewerkers in deze dynamische sector zijn essentieel voor de sector. In de ingerichte Arbeidsmarkt- en loopbaanstraat kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden elkaar vinden. Naast een ‘vacatureprikbord’ zijn er loopbaanadviseurs aanwezig om mogelijkheden te toetsen. Ook voor bedrijven biedt de beurs uitkomst als het gaat om het bedrijfswagenpark. Met de aanwezigheid van een Klein Transport is de bedrijfsauto en de bedrijfsautoinrichting vertegenwoordigd. De beurs is daarmee een ideaal en volledig platform voor eenieder werkzaam in de installatiebranche.

E-tickets zijn voor werkgevers en werknemers uit de installatiebranche gratis aan te vragen via de website: http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/208/installatie-vakbeurs