Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Stichting Opkikker heeft 22 maart jl. uit handen van Marie-José Tijssen, Manager Marketinggroep van Technische Unie, een cheque ontvangen van € 20.000,-.

Klanten konden het afgelopen jaar punten sparen voor verschillende artikelen waaronder gereedschap of cadeau-artikelen. Maar de gespaarde punten konden ook worden gedoneerd aan Stichting Opkikker en dat hebben vele klanten dan ook gedaan.

De technische groothandel in installatiematerialen heeft eerder meerdere goede doelen gesteund waarin het kind centraal staat. De jeugd heeft de toekomst en Technische Unie vindt het daarom belangrijk hierin haar steentje bij te dragen.

 “Wij zijn ontzettend blij met het gedoneerde bedrag”, aldus Jeffrey Kesselaar van Stichting Opkikker. “Met dit bedrag kunnen we een compleet verzorgde Opkikkerdag verzorgen voor maar liefst 40 gezinnen.”

 

De cheque werd uitgereikt tijdens de Super Opkikkerdag in Zeewolde. Tijdens zo’n dag biedt Stichting Opkikker ruim 50 gezinnen met een langdurig ziek kind een dag vol ontspanning aan, afgestemd op de wensen van het kind en het gezin. Dit draagt bij aan de mentale energie van het kind én het gezin en helpt de vele vervelende dagen voor even te vergeten.

Voor meer informatie: www.opkikker.nl  en www.technischeunie.com