Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 135 seconden

Ingenieursbureau Wolter & Dros B.V. en softwarespecialist Acto hebben hun samenwerking met een nieuwe overeenkomst verlengd. Het contract is gericht op het ontzorgen van Wolter & Dros op gebied van ICT, waarbij Acto ervoor zorgt dat alle vestigingen van Wolter & Dros overal en altijd kunnen beschikken over de nieuwste software en de nieuwste releases van de Acto-softwareoplossingen.

De al langer bestaande samenwerking tussen Wolter & Dros en Acto heeft hiermee een nieuwe impuls gekregen, die beide partijen veel voordelen biedt.

Wolter & Dros heeft door dit contract onbeperkt beschikking over alle door Acto ontwikkelde softwareoplossingen, en bovendien over producten die Acto in de komende jaren nog gaat ontwikkelen. Dit all-in-meerjarencontract zorgt daarnaast voor een inzichtelijke kostenstructuur, waardoor deze kosten voorspelbaar en beheersbaar worden. Door het op de juiste manier inzetten van het complete Acto-palet van oplossingen en diensten, zet Wolter & Dros een volgende stap in het nog verder verbeteren van zijn effectiviteit en efficiency.

Naast het onbeperkte gebruik van de software is de overeenkomst vooral bedoeld om Wolter & Dros compleet te ontzorgen op de onderdelen die gerelateerd zijn aan het gebruik van de Acto-software. Het betreft niet alleen ontzorging op gebied van de ingebruikname van nieuwe software of nieuwe releases, maar ook de monitoring, installatie en het onderhoud is opgenomen in dit contract.

 

Ontzorgconcepten zijn in de installatiebranche en zeker ook voor Wolter & Dros geen onbekend terrein. Erwin Tiemens, statutair directeur Wolter & Dros: “Door deze nieuwe samenwerkingsvorm weten wij nu precies waar we aan toe zijn wat betreft de Acto-software en kan iedereen doen waar hij goed in is. Acto ontzorgt ons op het gebied van de software¬oplossingen, zodat wij ons voor 100% kunnen focussen op onze business, namelijk het ontzorgen van onze klanten. Dankzij onze inspanningen hebben zij geen omkijken naar de technische installaties in hun gebouw en kunnen zij wonen, werken en recreëren in een meer gezonde, veilige en duurzame omgeving.”

Dit all-in-contract op basis van het ontzorgconcept is een van de vele nieuwe contractvormen die Acto biedt. Begin dit jaar werd met Croon Elektrotechniek ook een all-in-contract aangeboden, in de vorm van een prestatiecontract. “Software kan op veel verschillende manieren aangeboden. De markt vraagt er om en is er ook klaar voor,” aldus William Zegers, directeur Acto Informatisering. “Geen enkel contract is hetzelfde, aangezien ook geen enkel bedrijf gelijk is. Wij stemmen deze nieuwe contractvormen geheel af op de wensen en eisen van de klant om te komen tot een win-win-situatie voor beide partijen.”

(Foto) Voor: William Zegers (directeur Acto) – Erwin Tiemans (directeur Wolter & Dros); achter: Rob Groen (accountmanager Acto) – Martel Berends (ICT-manager W&D)

Voor meer informatie: www.wolterendros.nl en www.acto.nl